Προεδρική ατάκα για Ουζόχο, Ομόνοια και… ΑΠΟΕΛ!

Προεδρική ατάκα για Ουζόχο, Ομόνοια και… ΑΠΟΕΛ!

Ο Σταύρος Παπασταύρου αναφέρθηκε και στο θέμα Ουζόχο και αν θα παραμείνει στην Ομόνοια, ενώ τοποθετήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με ΑΠΟΕΛ.

Τι είπε στην εκπομπή Χωρίς VAR:

«Μέχρι τέλος Ιουνίου μας ανήκει. Μετά στη Λα Κορούνια. Έχουν προβλήματα εκεί και δεν ήταν εύκολο να τους μιλήσουμε. Η ελπίδα μας είναι να κρατήσουμε τον Φράνσις. Για το θέμα ΑΠΟΕΛ, όποιος παίκτης μας κάνει προσπαθούμε να τον κρατήσουμε. Αν θέλει να πάει αλλού, δικαίωμά του».

The post Προεδρική ατάκα για Ουζόχο, Ομόνοια και… ΑΠΟΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect