La Liga: Οριστικά η επιστροφή στις 12 Ιουνίου με Σεβίλλη – Μπέτις

La Liga: Οριστικά η επιστροφή στις 12 Ιουνίου με Σεβίλλη – Μπέτις

Η ισπανική Λίγκα αποφάσισε οριστικά να επαναρχίσει το πρωτάθλημα στις 12 Ιουνίου και, μάλιστα, με το κλασικό ντέρμπι της Σεβίλλης.

Οι ποδοσφαιρικές αρχές στην Ισπανία το πήραν απόφαση: Η La Liga, εφόσον βεβαίως ανάψουν το «πράσινο φως» κυβερνητικές και υγειονομικές αρχές, θα επιστρέψει την Παρασκευή 12 Ιουνίου και, μάλιστα, θα το κάνει με το κλασικό ντέρμπι Σεβίλλη – Μπέτις στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope», η Λίγκα έχει ήδη αποφασίσει πως το Clasico της Σεβίλλης θα είναι το εναρκτήριο παιχνίδι της La Liga, η οποία διεκόπη στις 10 Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Την επόμενη Πέμπτη (28/5), μάλιστα, σκοπεύει να ανακοινώσει στις ομάδες όλο το καλαντάρι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι υπολείπονται έντεκα αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η La Liga, με την Μπαρτσελόνα να προπορεύεται στην βαθμολογία, στο +2 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

gazzetta.gr

The post La Liga: Οριστικά η επιστροφή στις 12 Ιουνίου με Σεβίλλη – Μπέτις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE