Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε έβαλαν στο μάτι παίκτη του ΑΠΟΕΛ!

Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε έβαλαν στο μάτι παίκτη του ΑΠΟΕΛ!

Δημοσίευμα του novasports.gr αναφέρεται σε τουρκικά δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζαχίντ, καθώς τον συνδέουν με τις δύο μεγάλες ομάδες της χώρας, Γαλατάσαραι και Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Τούρκικα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ και της Φενέρμπαχτσε για τον Γκίας Ζαχίντ.

Τούρκικα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ και της Φενέρμπαχτσε για τον Γκίας Ζαχίντ. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως ο πακιστανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής που φέτος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, έχει προταθεί στις δύο ομάδες της Κωνσταντινούπολης και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον τους.

Ο δανεισμός του Νορβηγού μέσου από τον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο παίκτης θα επιστρέψει στον κυπριακό σύλλογο. Η ομάδα της Λευκωσίας δεν έχει ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί να διατηρήσει τον Ζαχίντ στο δυναμικό της, ωστόσο φαίνεται ότι είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο πώλησης του βιρτουόζου χαφ.

novasports.gr

The post Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε έβαλαν στο μάτι παίκτη του ΑΠΟΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE