Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Οι παίκτες της Premier επέστρεψαν στις προπονήσεις, αλλά σε ατομικά γκρουπ και για περιορισμένο χρόνο, ενώ πρέπει να τηρούν το πρωτόκολλο. Ενα γκρουπ της Γουότφορντ αρνήθηκε, όπως και ο Καντέ. Σύμφωνα με τους Times, η Premier League επιθυμεί την επόμενη εβδομάδα οι ομάδες να προπονηθούν κανονικά, ώστε να είναι έτοιμες για τους αγώνες στα μέσα Ιουνίου. Παράλληλα, θα υπάρξει μια σειρά από βασικές παρουσιάσεις σε παίκτες, προπονητές και παράγοντες συλλόγων για να πειστούν και οι… δύσπιστοι και φυσικά να μετριαστούν οι φόβοι των παικτών για τον αυξημένο κίνδυνο εξάπλωσης του κοροναϊού.
gazzetta.gr
The post Premier League: Μεγάλη προσπάθεια να πειστούν οι παίκτες για το Project Restart – Τι ζητούν appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




