Premier League: Μεγάλη προσπάθεια να πειστούν οι παίκτες για το Project Restart – Τι ζητούν

Premier League: Μεγάλη προσπάθεια να πειστούν οι παίκτες για το Project Restart – Τι ζητούν

H Premier League επιθυμεί την επιστροφή των ομάδων της σε κανονικές προπονήσεις, ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια να πειστούν οι παίκτες για το Project Restart.

Οι παίκτες της Premier επέστρεψαν στις προπονήσεις, αλλά σε ατομικά γκρουπ και για περιορισμένο χρόνο, ενώ πρέπει να τηρούν το πρωτόκολλο. Ενα γκρουπ της Γουότφορντ αρνήθηκε, όπως και ο Καντέ. Σύμφωνα με τους Times, η Premier League επιθυμεί την επόμενη εβδομάδα οι ομάδες να προπονηθούν κανονικά, ώστε να είναι έτοιμες για τους αγώνες στα μέσα Ιουνίου. Παράλληλα, θα υπάρξει μια σειρά από βασικές παρουσιάσεις σε παίκτες, προπονητές και παράγοντες συλλόγων για να πειστούν και οι… δύσπιστοι και φυσικά να μετριαστούν οι φόβοι των παικτών για τον αυξημένο κίνδυνο εξάπλωσης του κοροναϊού.

gazzetta.gr

The post Premier League: Μεγάλη προσπάθεια να πειστούν οι παίκτες για το Project Restart – Τι ζητούν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE