ΓΚΟΝΤΑΛ για διακοπή: «Υπήρξε μεγάλη πίεση από τους προέδρους των συλλόγων»

ΓΚΟΝΤΑΛ για διακοπή: «Υπήρξε μεγάλη πίεση από τους προέδρους των συλλόγων»

O Mπόρις Γκοντάλ, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τη διακοπή του πρωταθλήματος για το μέλλον του και για την παρουσία του.

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η κυβέρνηση άναψε το «πράσινο φως» για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα, ωστόσο η ΚΟΠ το διέκοψε.

Αναλυτικά: 

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Λάβαμε άσχημα νέα. Ελπίζαμε ότι θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, αφού η Κύπρος είχε από τους καλύτερους αριθμούς στην Ευρώπη στο θέμα κορωνοϊού. Η κυβέρνηση έδωσε το εντάξει για τη διεξαγωγή, αλλά η ομοσπονδία άναψε κόκκινο φως. Προφανώς υπήρξε μεγάλη πίεση από τους προέδρους των συλλόγων, αφού οι περισσότεροι ήταν υπέρ του τερματισμού της σεζόν».

Για την παρουσία: «Εγώ ήθελα να παίξω, αλλά ο τραυματισμός μου δεν μου το επέτρεψε. Είμαι ένας από τους παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθηθούν από τη διακοπή για να επιστρέψω υγιής. Οι αγώνες σταμάτησαν και τώρα συνεχίζω για να είμαι έτοιμος στην επόμενη σεζόν».

Για τη νέα σεζόν και τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια: «Η ΑΕΚ και εμείς δεν θα παίξουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Ομόνοια με τον Χούμποτσαν θα πάει Τσάμπιονς Λιγκ, η Ανόρθωση με Ντούρις, ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας πάνε Γιουρόπα Λιγκ. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τις ημερομηνίες για την προετοιμασία. Στην Κύπρο έχει αρκετή ζέστη, τα οικονομικά έχουν μειωθεί και οι ομάδες πιθανόν να μην πάνε Αυστρία ή Βουλγαρία ή σε άλλη χώρα για προετοιμασία. Αυτό το καλοκαίρι είναι λίγο περίπλοκο».

Για το τι θα γίνει με το μέλλον του: «Έμαθα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος στο ποδόσφαιρο. Κάτι που ισχύει σήμερα, μπορεί να μην ισχύει αύριο. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ για ακόμα ένα χρόνο και θα δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες βδομάδες. Ακόμα και βασικοί παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους, θα είναι δύσκολο να ανανεώσουν».

Για το περιστατικό με τον Νιλς Τεϊσέιρα: «Παραδόξως, επιτρέπεται να βρίσκεσαι στη θάλασσα και να περπατάς, αλλά εξακολουθεί να απαγορεύεται η ξαπλώστρα και η ομπρέλα. Ο Νιλς Τεϊσέιρα ο συμπαίκτης μου, απολάμβανε τον ήλιο με τον γιο του και η αστυνομία τους τιμώρησε με 300 ευρώ».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

The post ΓΚΟΝΤΑΛ για διακοπή: «Υπήρξε μεγάλη πίεση από τους προέδρους των συλλόγων» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.