ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έλεγχο από τον Γενικό Ελεγκτή για την αγορά των τεστ για τον κορωνοϊό, ζήτησε η Επιτροπή Ελέγχου

Έλεγχο από τον Γενικό Ελεγκτή για την αγορά των τεστ για τον κορωνοϊό, ζήτησε η Επιτροπή Ελέγχου

 

Ο Πρόεδρος της Ζαχαρίας Κουλίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι ενεγράφη το θέμα και ότι ζήτησε από τον Γενικό Ελεγκτή να ετοιμάσει ειδική έκθεση και ανάλογα με τις διαπιστώσεις του θα προχωρήσει και η Επιτροπή.
 
Η Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου δήλωσε ότι απεστάλησαν πολλά ερωτήματα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για να τύχουν απαντήσεων πριν αρχίσει η συζήτηση.
 
Η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου εξέφρασε την άποψη ότι επείγει η συζήτηση του θέματος σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες κατακύρωσης των προσφορών για την προμήθεια των διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοϊό, στην Επιτροπή Ελέγχου για να διαφανεί αν υπήρξαν παρατυπίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: «Μυρίζει» αισχροκέρδεια η τιμή των τεστ για κορωνοϊό- €29 τα αναλώσιμα, 4πλάσια χρεώνουν τα εργαστήρια – Θα επέμβει η Ελεγκτική Υπηρεσία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top