Το «ΞΕΚΟΨΕ» για Βαλακάρι

Το «ΞΕΚΟΨΕ» για Βαλακάρι

Με δηλώσεις του στον Sports 1, ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, αναφέρθηκε στον Όνι Βαλακάρι και στην πιθανότητα μεταγραφής του Φιλανδού.

Διαβάστε: Η… «ντρίμπλα» για Κονέ, οι Λαφράνς, Βαλακάρι και οι επαφές που συνεχίζονται

Ουσιαστικά, το «ξέκοψε», τονίζοντας πως δεν θα θέλουν να δώσουν τώρα τον ποδοσφαιριστή.

Η απάντηση του: 

«Επισήμως δεν έχουμε κάτι. Αλλά δεν νομίζω να θέλουμε να δώσουμε τον ποδοσφαιριστή που από την πρώτη μέρα που ήρθε βοήθησε την ομάδα μας, σκοράροντας σημαντικά γκολ».

The post Το «ΞΕΚΟΨΕ» για Βαλακάρι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE