Να πάρει τον πρώτο λόγο...

Να πάρει τον πρώτο λόγο...

O Oλυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα (21/04, 20:00) για τον τρίτο προημιτελικό της Euroleague και θέλει τη νίκη για να πάρει το προβάδισμα στη σειρά με 2-1 μετά το μπρέικ στη Βαρκελώνη.

 

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση και το μπρέικ κόντρα στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Με την υποστήριξη των φίλων τους που θα γεμίσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να φτάσουν στη νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα στη σειρά με 2-1.

Το παιχνίδι θα είναι ιδιαιτέρως δύσκολο για τον Ολυμπιακό καθώς όπως τόνισε ο προπονητής του, Γιάννης Σφαιρόπουλος, «Η Μπαρτσελόνα θα αντιδράσει καθώς είναι ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία».

Για τον Ολυμπιακό εκτός παραμένει ο Τσαϊρέλης ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Για τους Μπλαουγκράνα, ο Όλεσον, που δεν αγωνίστηκε στα προηγούμενα ματς, ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Πηγή: www.sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE