ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ - «Τι πρόβλημα υπάρχει να εποπτεύει ο Γενικός Ελεγκτής; Ας απαντήσει κάποιος»

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ - «Τι πρόβλημα υπάρχει να εποπτεύει ο Γενικός Ελεγκτής; Ας απαντήσει κάποιος»

Το θέμα των κρατικών εγγυήσεων αναλύθηκε εις βάθος στην εκπομπή Εξ Αφρομής που παρουσιάζει ο Χάρης Θεραπής (διευθυντής Vouli.TV).

Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το θέμα, καθώς και οι αντιδράσεις των αντιπολιτευόμενων κομμάτων, παρουσιάστηκαν, αναλύθηκαν και σχολιάστηκαν δεόντως.

«Η πίεση χρόνου να μην αποτελέσει ευκαιρία να ‘ρουφήξουν’ κάποιοι λεφτά και να επιβαρύνουν τον φορολογούμενο» ήταν μια από τις τοποθετήσεις που εκφράστηκαν.

Διατυπώθηκε ακόμη η θέση ότι «το κλειδί το κρατά η κυβέρνηση», ενώ σχολιάσαμε ότι «είναι πολύ απλό για την κυβέρνηση να δεχθεί την εποπτεία από την ελεγκτική υπηρεσία για τη δανειοδότηση των επιχειρήσεων».

Διερωτηθήκαμε ακόμη: «Τι πρόβλημα υπάρχει να εποπτεύει ο Γενικός Ελεγκτής; Ας απαντήσει κάποιος».

[email protected]

Δείτε το VIDEO:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE