Έμεινε το «πράσινο φως» από την κυβέρνηση για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία!

Έμεινε το «πράσινο φως» από την κυβέρνηση για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία!

Την απόφαση να επανεκκινήσουν οι τρεις πρώτες κατηγορίες, πήρε η ιταλική ομοσπονδία και περιμένει το τελικό «ΟΚ» από την Κυβέρνηση. Πιθανή επανέναρξη στις 20 Ιουνίου, φινάλε στις 31 Αυγούστου.

Έτοιμοι για restart στην Ιταλία!

Όπως έγινε γνωστό, η ιταλική ομοσπονδία αποφάσισε όχι μόνο να γίνει restart στην Serie A, αλλά και στις δύο επόμενες κατηγορίες (Serie B & Serie C). Και αυτό καθώς θα συνεχιστεί κάθε επαγγελματική κατηγορία στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα Μέσα της γειτονικής χώρας, η σεζόν δηλώθηκε στην UEFA πως θα ολοκληρωθεί και επίσημα στις 31 Αυγούστου, ωστόσο τα πρωταθλήματα αναμένεται να τελειώσουν στις 20 Αυγούστου. Αυτό που απομένει είναι το τελικό «ΟΚ» από την Κυβέρνηση και τον υπουργό αθλητισμού, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, ο οποίος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 28 Μαΐου.

Οι προπονήσεις αναμένεται να συνεχιστούν, ενώ σέντρα δεν θα υπάρξει σίγουρα μέχρι τις 14 Ιουνίου μετά την εντολή της κυβέρνησης. Την ίδια ώρα, το restart πιθανότατα θα γίνει στις 20-21 Ιουνίου.

Πηγή:

The post Έμεινε το «πράσινο φως» από την κυβέρνηση για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE