Δίνει τη φανέλα με το «10» του Κουτίνιο στον Σανέ!

Δίνει τη φανέλα με το «10» του Κουτίνιο στον Σανέ!

Διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να ντύσει με τη φανέλα τον Λιρόι Σανέ, φαίνεται πως είναι η Μπάγερν Μονάχου ενόψει της νέας σεζόν.

‘Οπως αναφέρει η «Bild» οι Βαυαροί βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Λιρόι Σανέ και μάλιστα είναι αποφασισμένοι να του δώσουν και τη φανέλα με το νούμερο “10”.

Το συγκεκριμένο νούμερο, άνηκε στο Φελίπε Κουτίνιο, ωστόσο το δημοσίευμα συνεχίζει κάνοντας λόγο για αποχώρηση του Βραζιλιάνου από τον σύλλογο, μετά και τον τραυματισμό τον οποίο υπέστη και επιστροφή στη Μπαρτσελόνα όπου ανήκει.

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι από την άλλη έχει χάσει σχεδόν όλη τη φετινή σεζόν, εξαιτίας του τραυματισμού και όπως όλα δείχνουν ο επόμενος προορισμός στην καριέρα του, θα είναι η ομάδα της Μπάγερν.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Δίνει τη φανέλα με το «10» του Κουτίνιο στον Σανέ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία επέστρεψε την Παρασκευή το βράδυ στην Κύπρο μετά τον επαναδιορισμό της, θα γίνει σήμερα (24/05) δεκτή, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 10.30 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE