Η ΣΤΟΚ ενημέρωσε την ΚΟΠ ποιες ομάδες ανεβαίνουν στη Γ’ Κατηγορία

Η ΣΤΟΚ ενημέρωσε την ΚΟΠ ποιες ομάδες ανεβαίνουν στη Γ’ Κατηγορία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ σε χθεσινή του συνεδρία, επικύρωσε τη διακοπή όλων των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ καθώς και του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας.

Μετά την απόφαση αυτή, η ΣΤΟΚ ενημέρωσε την ΚΟΠ πως, βάσει της προκήρυξης και με βάση το βαθμολογικό πίνακα τη στιγμή της διακοπής, στη Γ’ Κατηγορία ανεβαίνουν η Ομόνοια 1948, η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, η Πεγεια 2014 και η Ολυμπιάδα Λυμπιών.

Επίσης, η ΣΤΟΚ αποφάσισε πως, δεν θα εφαρμοστεί η πρόνοια περί διαβάθμισης ομάδων από την Επίλεκτη Κατηγορία.

The post Η ΣΤΟΚ ενημέρωσε την ΚΟΠ ποιες ομάδες ανεβαίνουν στη Γ’ Κατηγορία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.