Ο 'Υπ.Υγείας' κατεχομένων ζητά συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Ιωάννου

Ο 'Υπ.Υγείας' κατεχομένων ζητά συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Ιωάννου

Θέλει να συναντηθεί με τον Υπ. Υγείας ο «υπ. υγείας» των κατεχομένων.


Την ετοιμότητά του να συναντηθεί με τον Υπουργό Υγείας, Κωσταντίνο Ιωάννου για το θέμα των διελεύσεων εξέφρασε ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στην ετοιμότητά του να αρχίσει την προετοιμασία σύμφωνα με τις οδηγίες του «πρωθυπουργού» Τατάρ για τις διελεύσεις «εργαζομένων, μαθητών και για ιατρικούς λόγους».

Να σημειωθεί ότι στην γραπτή δήλωση του Ερσίν Τατάρ δεν αναφερόταν οι παραπάνω κατηγορίες ατόμων ή λόγων για διελεύσεις αλλά στην επαναλειτουργία των οδοφραγμάτων το συντομότερο δυνατό,

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δήλωσή του μετά την γραπτή δήλωση Τατάρ, ο «υπουργός υγείας» είπε ότι «για να μην εγκλωβιστούν οι πολίτες έχουν αρχίσει οι ενέργειες για να υπάρξει συνεργασία με τους θεσμούς στην νότια Κύπρο, θέλουμε να ενεργήσουμε από κοινού και ταυτόχρονα στο θέμα των αμοιβαίων διελεύσεων» και τα βήματα που θα γίνουν θα είναι σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής, όπως ανέφερε.

Για να μην εγκλωβιστούν αυτοί οι πολίτες, συνέχισε ο κ. Πιλλί, θα ετοιμαστεί ένα σχέδιο λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις αρμοδίων από το τ/κ και το ε/κ υπουργείο υγείας – κατά την έκφρασή του – και από την δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για την υγεία. Σημείωσε δε ότι ο ίδιος είναι έτοιμος να συναντηθεί με τον Κωνσταντίνο Ιωάννου, τον «ε/κ υπουργό υγείας».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE