ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο 'Υπ.Υγείας' κατεχομένων ζητά συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Ιωάννου

Ο 'Υπ.Υγείας' κατεχομένων ζητά συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Ιωάννου

Θέλει να συναντηθεί με τον Υπ. Υγείας ο «υπ. υγείας» των κατεχομένων.


Την ετοιμότητά του να συναντηθεί με τον Υπουργό Υγείας, Κωσταντίνο Ιωάννου για το θέμα των διελεύσεων εξέφρασε ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στην ετοιμότητά του να αρχίσει την προετοιμασία σύμφωνα με τις οδηγίες του «πρωθυπουργού» Τατάρ για τις διελεύσεις «εργαζομένων, μαθητών και για ιατρικούς λόγους».

Να σημειωθεί ότι στην γραπτή δήλωση του Ερσίν Τατάρ δεν αναφερόταν οι παραπάνω κατηγορίες ατόμων ή λόγων για διελεύσεις αλλά στην επαναλειτουργία των οδοφραγμάτων το συντομότερο δυνατό,

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δήλωσή του μετά την γραπτή δήλωση Τατάρ, ο «υπουργός υγείας» είπε ότι «για να μην εγκλωβιστούν οι πολίτες έχουν αρχίσει οι ενέργειες για να υπάρξει συνεργασία με τους θεσμούς στην νότια Κύπρο, θέλουμε να ενεργήσουμε από κοινού και ταυτόχρονα στο θέμα των αμοιβαίων διελεύσεων» και τα βήματα που θα γίνουν θα είναι σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής, όπως ανέφερε.

Για να μην εγκλωβιστούν αυτοί οι πολίτες, συνέχισε ο κ. Πιλλί, θα ετοιμαστεί ένα σχέδιο λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις αρμοδίων από το τ/κ και το ε/κ υπουργείο υγείας – κατά την έκφρασή του – και από την δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για την υγεία. Σημείωσε δε ότι ο ίδιος είναι έτοιμος να συναντηθεί με τον Κωνσταντίνο Ιωάννου, τον «ε/κ υπουργό υγείας».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Το όνομα της Beyoncé θα γίνει λήμμα σε λεξικό



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top