ΠΑΦΟΣ: Του πρότειναν 'χρήματα' για να αποσύρει υπόθεση απαγωγής απο το Δικαστήριο - Τους αναζητεί η αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Του πρότειναν 'χρήματα' για να αποσύρει υπόθεση απαγωγής απο το Δικαστήριο - Τους αναζητεί η αστυνομία

Δύο πρόσωπα αναζητεί η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση επηρεασμού μάρτυρα έναντι χρηματικής αμοιβής

Σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε καταγγελθεί από 25χρονο στις 10 Απριλίου του 2020 ότι είχε απαχθεί από δύο πρόσωπα για οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Κατόπιν ερευνών η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 25 και 20 ετών εναντίον των οποίων καταχωρήθηκε υπόθεση στο δικαστήριο για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγής , ληστείας, και απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή.

Στην συνέχεια δύο πρόσωπα μια 25χρονη που τυγχάνει να είναι συγγενής ενός από τους κατηγορούμενους και ένας 25χρονος προσπάθησαν να επηρεάσουν τον παραπονούμενο έναντι χρηματικής αμοιβής για να αποσύρει την υπόθεση από το Δικαστήριο.

Κατόπιν τούτο, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον των δύο για τα αδικήματα της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία. Οι δύο καταζητούνται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE