Καθοριστική συνάντηση Αναστασιάδη με επιστημονική ομάδα - Συζήτηση και αποφάσεις για τη δεύτερη φάση χαλάρωσης μέτρων

Καθοριστική συνάντηση Αναστασιάδη με επιστημονική ομάδα - Συζήτηση και αποφάσεις για τη δεύτερη φάση χαλάρωσης μέτρων

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα προεδρεύσει το πρωί της Τετάρτης (20/5) σύσκεψης με τα μέλη της επιστημονικής ομάδας για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η σύσκεψη θα ξεκινήσει στις 10:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνάντηση παρόν θα είναι και ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά τη σύσκεψη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ακούσει τις θέσεις και τις απόψεις των μελών της επιστημονικής ομάδας επί του πλάνου του ανοίγματος των αεροδρομίων και των ξενοδοχείων.

Επίσης, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν στον τουρισμό.

Εξάλλου, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε και επιβεβαίωσε την Τρίτη την ενεργοποίηση του σχεδιασμού για τη δεύτερη φάση χαλαρώσεων, με μικρές διαφοροποιήσεις, μεταξύ άλλων για τον εκκλησιασμό και το άνοιγμα των παραλιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE