ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Τελευταία ημέρα ελέγχων - Μόνο 34 καταγγελίες

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Τελευταία ημέρα ελέγχων - Μόνο 34 καταγγελίες

Σχεδόν 4.000 ελέγχους πραγματοποίησε η Αστυνομία το 12ωρο μέχρι τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης (20/05), προβαίνοντας σε 34 καταγγελίες για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας ΚΥΠΕ, σε ό,τι αφορά τα υποστατικά πραγματοποιήθηκαν σε παγκύπρια βάση 731 έλεγχοι με 2 καταγγελίες στη Λεμεσό, που αφορούσαν άτομα που δεν έφεραν προστατευτική μάσκα.

Έγιναν συγκεκριμένα 328 έλεγχοι στη Λευκωσία, 152 στη Λεμεσό, 72 στη Λάρνακα, 31 στην Πάφο, 67 στην Αμμόχωστο και 81 στην περιοχή Μόρφου.

Όσον αφορά τις διακινήσεις πεζών και οχημάτων σε παγκύπρια βάση πραγματοποιήθηκαν 3.242 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 32 πρόσωπα.

Στη Λευκωσία έγιναν 1.402 έλεγχοι με 2 καταγγελίες, 381 στη Λεμεσό με 4 καταγγελίες, 217 στη Λάρνακα με 1 καταγγελία, 513 στην Πάφο με 12 καταγγελίες, 292 στην Αμμόχωστο με 8 καταγγελίες, 133 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου χωρίς καταγγελία, 282 από την Τροχαία Αρχηγείου με 5 καταγγελίες και 21 έλεγχοι από την ΜΜΑΔ χωρίς καταγγελία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE