ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε διαμέρισμα - Όλα ξεκίνησαν απο το πλυντήριο

ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε διαμέρισμα - Όλα ξεκίνησαν απο το πλυντήριο

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάφο για την κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα στη Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:15 το πρωί της Τρίτης (19/5) σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μακαρίου στη Γεροσκήπου. Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα και προτού επεκταθεί χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν δύο οχήματα του κεντρικού πυροσβεστικού σταθμού Πάφου. Οι πυροσβέστες εισήλθαν στο διαμέρισμα χρησιμοποιώντας ειδικές συσκευές και κατέσβησαν την φωτιά άμεσα πριν επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους του ισογείου αλλά και στα παρακείμενα υποστατικά.

Από εξετάσεις που διενήργησαν Αστυνομία και Πυροσβεστική διαφάνηκε πως η φωτιά προκλήθηκε από το πλυντήριο. Οι ζημιές του διαμερίσματος, οι ένοικοι του οποίου απουσίαζαν την ώρα του συμβάντος, υπολογίζονται στα 1000 περίπου ευρώ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top