ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για διαφυγή οι δράστες της ληστείας - Έρευνες για εντοπισμό του τρίτου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για διαφυγή οι δράστες της ληστείας - Έρευνες για εντοπισμό του τρίτου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου δράστη ενώ ταυτόχρονα εντοπίστηκε τα ξημερώματα (19/5) το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι τρεις δράστες για να διαφύγουν.

Ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή ανάμεσα στις κοινότητες Τίμης, Μαντριών και Κουκλιών για τον εντοπισμό του φερόμενου τρίτου δράστη  της ένοπλης ληστείας που διεπράχθη την Δευτέρα (18/5)  στην περιοχή Αγίου Δομετίου έξω από αρτοποιείο σε χρηματαποστολή.

Εναντίον του 32χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Σλυμφωνα με πληροφόρίες του THEMAONLINE την ίδια στιγμή η Αστυνομία ξημερώματα Τρίτης (19/5) γύρω στις 02:00 εντόπισε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράσες για να εγκαταλείψουν την σκηνή, σε απόσταση απο το σημείο που διαπράχθηκε η ληστεία. Το όχημα φαίνεται να έχει πλαστές πινακίδες. Έχει παραληφθεί και έχει οδηγηθεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τις έρευνες συνδράμει και ελικόπτερό της. 



Να σημειωθει ότι αλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 29 ετών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν για τη ίδια υπόθεση την Δευτέρα στην Πάφο, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκαν στην Λευκωσία για ανάκριση.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης τη Δευτέρα τρία πρόσωπα κρατώντας μαχαίρι και λοστό ακινητοποίησαν υπαλλήλους εταιρείας μεταφοράς χρημάτων έξω από φούρνο στον Άγιο Δομέτιο και απέσπασαν χρηματικό ποσό 52 χιλιάδων ευρώ. Οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή με αυτοκίνητο το οποίο φαίνεται να είχε πλαστές πινακίδες.

Αργότερα επιβιβάστηκαν σε ταξί και ζήτησαν από τον οδηγό να τους μεταφέρει στη Πάφο. Ενώ το όχημα ταξί βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου προσεγγίζοντας  την περιοχή του αεροδρομίου μέλη  της ΜΜΑΔ που βρίσκονταν σε οχήματα  στο πλαίσιο ελέγχων για το διάταγμα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου είδαν τρία πρόσωπα να βρίσκονται στο όχημα ταξί, το οποίο προσπάθησαν να ανακόψουν. 

Οι τρεις επιβαίνοντες εξήλθαν του οχήματος και τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων και έριξαν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς προκειμένου να τους αναγκάσουν να σταματήσουν.
 
Έπειτα από καταδίωξη κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο από τους τρεις φερόμενους ως δράστες της ληστείας. Στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό που υπολογίζεται ότι είναι τα χρήματα που κλάπηκαν από την χρηματαποστολή.

Στις έρευνες συνέδραμαν χτες και μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου .

Οι έρευνες διακόπηκαν χθες βράδυ αλλά η περιοχή φρουρείτο μέχρι το πρωί οπόταν ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top