Πόσους θα σφάξουν οι τζιχανστιστές; Νέο βίντεο με αποκεφαλισμό τριών ανδρών στη Συρία

Πόσους θα σφάξουν οι τζιχανστιστές; Νέο βίντεο με αποκεφαλισμό τριών ανδρών στη Συρία

Νέο σοκαριστικό ντοκουμέντο από το Ισλαμικό Κράτος ήρθε στο «φως» σήμερα, λίγες ώρες μετά το φρικιαστικό βίντεο που δείχνει τζιχαντιστές να αποκεφαλίζουν 30 χριστιανούς Αιθίοπες.

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους προχώρησαν σε ακόμα μια θηριωδία, αποκεφαλίζοντας τρεις άνδρες στη Συρία με τη κατηγορία ότι ήταν πράκτορες του προέδρου της χώρας Μπαράρ Αλ Άσαντ.

Το οκτάλεπτο βίντεο δείχνει τους τρεις άνδρες – που φορούν πορτοκαλί φόρμες – να κάθονται σε ένα βρώμικο δωμάτιο, έπειτα και αφού τους δένουν τα μάτια, τους μεταφέρουν με ένα βαν σε ένα εγκαταλελειμμένο δρόμο.

27CAF89900000578 3047253 image a 6 1429550817077

Όρθιοι στέκονται μαυροφορεμένοι άνδρες με κουκούλες, οι οποίοι με το σπαθί τους αποκεφαλίζουν τους τρεις «ενόχους».

27CAF8A100000578 3047253 image a 4 1429550019735

Προηγουμένως, η κάμερα ακολουθεί τους καταδικασμένους σε θάνατο να περπατούν με αλυσίδες στα χέρια και τα πόδια τους πριν τους δοθεί η εντολή να πέσουν στα τέσσερα στο έδαφος.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE