Επέμεινε για μπαράζ ή όχι η «Κυρία»;

Επέμεινε για μπαράζ ή όχι η «Κυρία»;

Μία… αντίφαση μπορεί να προσέξει κανείς στην Ανόρθωση, που «φωτογραφίζεται» μέσα από την ανακοίνωση της Δευτέρας (18-05-2020), καθώς και τις κινήσεις και τοποθετήσεις που γινόντουσαν προ ημερών.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση γίνεται η εξής αναφορά «Θα μπορούσε και η Ανόρθωσις να συμμετάσχει στα παρασκηνιακά πάρε-δώσε, θα μπορούσε να κάνει εκπτώσεις από τις αξίες της, θα μπορούσε να παραβιάσει κάποιες από τις αρχές της. Και θα μπορούσε, κάνοντας αυτό, να «κερδίσει» διαφορετική αντιμετώπιση στη δίκαιη διεκδίκηση της για αγώνα μπαράζ καθορισμού της εξόδου στο Champions League, σε περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος. Δεν θα ήταν όμως πια η Ανόρθωσις»!

Κάτι που είναι… αντίφαση σε σχέση με την επιστολή που γνωστοποίησε η ίδια η Ανόρθωση την 07η Μαΐου μέσω δικηγορικού γραφείου, όπου μεταξύ άλλων ζητούσε αγώνα μπαράζ απέναντι στην Ομόνοια.

Διαβάστε: 

Επιστολή Ανόρθωσης σε ΚΟΠ για πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ – Έτυχε ενημέρωσης η ΟΥΕΦΑ (ΑΥΤΟΥΣΙΑ η επιστολή)

 

The post Επέμεινε για μπαράζ ή όχι η «Κυρία»; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE