Έτρεχαν όλη τη νύχτα Αστυνομία και Πυροσβεστική

Έτρεχαν όλη τη νύχτα Αστυνομία και Πυροσβεστική

Το ένα παραστατικό τα μεσάνυχτα και το άλλο στις 3.00 τα ξημερώματα.

Δύο εμπρησμοί αυτοκινήτων σημειώθηκαν στη Λευκωσία το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, ο πρώτος εμπρησμός σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο, σε πολυκατοικία όπου διαμένει η ιδιοκτήτρια του στη Λευκωσία.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από πολίτη, ο οποίος την κατέσβησε, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Εκ πρώτης όψεως η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Επίσης, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της ιδιοκτήτριας του στη Λευκωσία.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από πολίτες, οι οποίοι προσέτρεξαν στη σκηνή και την κατέσβησαν. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. Το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος και την οροφή, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.