ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία στην Αμμόχωστο- «Έσβησε» ξαφνικά 41χρονη- Ήταν έγκυος 6 μηνών

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία στην Αμμόχωστο- «Έσβησε» ξαφνικά 41χρονη- Ήταν έγκυος 6 μηνών

Βυθίστηκε στο πένθος και ντύθηκε στα μαύρα θρηνώντας τον χαμό 41χρονης, οικογένεια στα κατεχόμενα.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Δευτέρας 18/5 ξαφνικά η άτυχη γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Δημοσίευμα της Kibris Haberci κάνει λόγο πως η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα (πόνο) στον ώμο και είναι άγνωστες οι συνθήκες γύρω από τι οδήγησε στο χαμό της.

 

Όπως μεταδίδεται πρόκειται για την 41χρονη Behiye Bilgiç, η οποία ήταν 6 μηνών έγκυος, με την τραγική είδηση να σοκάρει την τ/κ κοινότητα.

Έρευνα για τον τραγικό χαμό της, έχει ξεκινήσει η ψευδοαστυνομία όπως σημειώνεται, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη η νεκροψία στη σορό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ - Ντ. Τραμπ: Για εμάς η δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων έχει ήδη ξεκινήσει – Όλα τα βλέμματα στο Σαρμ Ελ Σέιχ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ - Ντ. Τραμπ: Για εμάς η δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων έχει ήδη ξεκινήσει – Όλα τα βλέμματα στο Σαρμ Ελ Σέιχ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς, υπό την προεδρία των Τραμπ και Σίσι και παρουσία του προέδρου της Παλαιστινιακής αρχής, Μαχμούντ Αμπάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE