Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.
Αναμένεται επίσης να εξετάσει το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τον τουρισμό και το νέο κείμενο νομοσχεδίου για παραχώρηση φορολογικών κινήτρων σε ιδιοκτήτες που ενοικιάζουν ακίνητη ιδιοκτησία (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), με στόχο να προβούν σε εθελοντική μείωση του ενοικίου μέχρι τρείς μήνες εντός του 2020.
Το νομοσχέδιο με τα κίνητρα προς μείωση ενοικίων έχει διαβιβαστεί το απόγευμα της Δευτέρας 18/5 στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να παραχωρηθεί επάρκεια χρόνου στην Επιτροπή Οικονομικών και τις υπηρεσίες της Βουλής να επεξεργαστούν τα σχετικά κείμενα των νομοσχεδίων και αυτά να ψηφιστούν στην επερχόμενη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, αναβλήθηκε η προγραμματισθείσα για αύριο (Τρίτη 19/5) το απόγευμα συνεδρία της ολομέλειας του σώματος.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




