Συνέρχεται η Επιτροπή Οικονομικών έχοντας ενώπιον της και το νομοσχέδιο με κίνητρα για 3μηνη μείωση ενοικίων

Συνέρχεται η Επιτροπή Οικονομικών έχοντας ενώπιον της και το νομοσχέδιο με κίνητρα για 3μηνη μείωση ενοικίων

Συνέρχεται η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών με τηλεδιάσκεψη για να εξετάσει τις νομοτεχνικά επεξεργασμένες τροπολογίες επί του νομοσχεδίου για τις κυβερνητικές εγγυήσεις, υπό το βάρος της σύσκεψης του Προεδρικού μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και των αρχηγών των κομμάτων.

 

Αναμένεται επίσης  να εξετάσει το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τον τουρισμό και το νέο κείμενο νομοσχεδίου για παραχώρηση φορολογικών κινήτρων σε ιδιοκτήτες που ενοικιάζουν ακίνητη ιδιοκτησία (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), με στόχο να προβούν σε εθελοντική μείωση του ενοικίου μέχρι τρείς μήνες εντός του 2020.
 
Το νομοσχέδιο με τα κίνητρα προς μείωση ενοικίων έχει διαβιβαστεί το απόγευμα της Δευτέρας 18/5 στη Βουλή.
 
Υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να παραχωρηθεί επάρκεια χρόνου στην Επιτροπή Οικονομικών και τις υπηρεσίες της Βουλής να επεξεργαστούν τα σχετικά κείμενα των νομοσχεδίων και αυτά να ψηφιστούν στην επερχόμενη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, αναβλήθηκε η προγραμματισθείσα για αύριο (Τρίτη 19/5) το απόγευμα συνεδρία της ολομέλειας του σώματος.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE