Επίσημο: Επιστροφή στις προπονήσεις για τις ομάδες της Premier League

Επίσημο: Επιστροφή στις προπονήσεις για τις ομάδες της Premier League

Οι 20 ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα την έναρξη των προπονήσεων σε μικρά γκρουπ από την Τρίτη (19/5) κι έτσι ανοίγει κι άλλο ο δρόμος για την επανέναρξη της Premier League.

Σημαντικό βήμα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση κάνει η Premier League, με τις 20 ομάδες να ψηφίζουν ομόφωνα την έναρξη προπονήσεων σε μικρά γκρουπ από την προσεχή Τρίτη (19/5).

Μέχρι στιγμής επιτρεπόταν μόνο η μεμονωμένη χρήση των εγκαταστάσεων για τους παίκτες, οι οποίοι προπονούνταν σε διαφορετικό μεταξύ τους γήπεδο.

Πλέον, η πρώτη φάση του πρωτόκολλου προπόνησης δίνει περιθώρια για ομάδες λίγων ατόμων με τους κανόνες του social distancing, δίχως να επιτρέπονται οι επαφές.

Την απόφαση πήραν από κοινού οι ιδιοκτήτες, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές, αλλά και σύσσωμη η επιστημονική ομάδα της Premier League καθώς και της Κυβέρνησης, βάζοντας έτσι τις ράγες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Επίσημο: Επιστροφή στις προπονήσεις για τις ομάδες της Premier League appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE