Βαρύ πένθος για πρώην προπονητή κυπριακής ομάδας – Νεκρός ο πατέρας του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βαρύ πένθος για πρώην προπονητή κυπριακής ομάδας – Νεκρός ο πατέρας του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών άφησε τη Δευτέρα 18/5 ο σπουδαίος Σλοβένος ποδοσφαιριστής Marko Elsner.

O «θρύλος» αμυντικός του Σλοβενικού ποδοσφαίρου, «έσβησε» μετά από μακροχρόνια ασθένεια αναφέρει δημοσίευμα στη χώρα του, χαρακτηρίζοντας τον ως ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η χώρα και συγκαταλέχθηκε σε αυτούς σε σχετική λίστα που δημοσιεύτηκε το 2017.

Πρόκειται για τον πατέρα του πρώην προπονητή της Παφος Fc Λούκα Ελσνερ (2016-17) ο οποίος από το 2019 βρίσκεται στο τιμόνι της Αmiens στην Ligue 2 της Γαλλίας.

Να σημειώσουμε ότι ο εκλιπών κατέγραψε 14 συμμετοχές με την εθνική Γιουγκοσλαβίας και άλλες δύο με την Εθνική Σλοβενίας, με πρώτη απέναντι στον αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις 18 Νοεμβρίου του 1992.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE