ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 18 τα άτομα με ύποπτα συμπτώματα στο ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 18 τα άτομα με ύποπτα συμπτώματα  στο ΓΝ Λεμεσού

Δεν υπάρχουν ούτε την Δευτέρα 18/05, ασθενείς με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού, ενώ τα άτομα που νοσηλεύονται με ύποπτα συμπτώματα έφτασαν τα 18.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΚΥπΥ, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού, βρίσκονται 18 πολίτες με ύποπτα συμπτώματα COVID-19, ενώ στο ΤΑΕΠ εξετάστηκαν οκτώ άτομα, από το οποία τα έξι έγιναν εισαγωγή.
 
Μέχρι το μεσημέρι δεν υπήρξε ενημέρωση σε σχέση με τα άτομα που προσήλθαν για εξέταση στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE