ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Την 1η Ιουνίου θα απαντήσει σε κατηγορίες για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου ο 37χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Την 1η Ιουνίου θα απαντήσει σε κατηγορίες για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου ο 37χρονος

Την 1η Ιουνίου αναμένεται να απαντήσει, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, σε κατηγορίες που αφορούν δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ύποπτος ηλικίας 37 ετών από την Πάφο.

Στην προηγούμενη δικάσιμο, στις 12 Μαϊου ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργειοδικείου, ωστόσο ο ύποπτος αιτήθηκε νομικής αρωγής και έτσι ο Πρόεδρος του Σώματος όρισε την Δευτέρα 18/05, ώστε να δοθεί χρόνος στον 37χρονο να εξεύρει δικηγόρο.  

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση ο δεύτερος ύποπτος, ισοβίτης ηλικίας 38 ετών από την Ελλάδα, δήλωσε μη παραδοχή σε 25 κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον του, ενώπιον του Κακουργιοδικείου, στις 11 Μαίου.
 
Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου στην Λάρνακα διαπράχθηκε το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου 2019 εναντίον 37χρονου στη Λάρνακα και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο ύποπτοι αφορούν συνωμοσία για φόνο, απόπειρα φόνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών κατηγορίας Β και παράνομης κατοχής/μεταφοράς εκρηκτικών υλών. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24-27/11/2019 στη Λάρνακα.
 
Οσον αφορά την απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα εναντίον επιχειρηματία, διαπράχθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2020 σε καφετέρια και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο αφορούν συνωμοσία για φόνο, απόπειρα φόνου, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλων όπλων κατηγορίας Α και Β και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 13 και 16 Φεβρουαρίου 2020.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε σήμερα στο Δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ λόγω των μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δεν επετράπη να εισέλθει στο κτίριο του Δικαστηρίου κανένα άλλο άτομο, πέραν του 37χρονου, του δικηγόρου του και της αστυνομικής συνοδείας του.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top