Στο 2,1% των εργαζομένων στην ΕΕ, η απασχόληση μέσω υπηρεσιών προσωρινής εύρεσης εργασίας το 2019

Στο 2,1% των εργαζομένων στην ΕΕ, η απασχόληση μέσω υπηρεσιών προσωρινής εύρεσης εργασίας το 2019

Το 2019, το 2,1% των εργαζομένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση ηλικίας 20-64 ετών εργάστηκε μέσω υπηρεσιών προσωρινής εύρεσης εργασίας, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat.

Σε επίπεδο ΕΕ, αυτό αντιπροσώπευε το 2,5% των απασχολούμενων ανδρών ηλικίας 20-64 ετών και ένα ελαφρώς μικρότερο ποσοστό των εργαζομένων γυναικών (1,7%)

Σε περιφερειακό επίπεδo αυτή η μορφή απασχόλησης ήταν πιο συχνή στις Βόρειες Κάτω Χώρες με 6,6%. Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει τις επαρχίες του Γκρόνινγκεν, του Φρίσλαντ και του Ντρέντε. Ακολούθησε η Βρέμη στη Γερμανία (5,3%) και τρεις περιοχές στην Ισπανία: Ανατολική, Βορειοδυτική και Βορειοανατολική Ισπανία (όλες 5,1%).

Στο άλλο άκρο της κλίμακας, η περιοχή που περιλαμβάνει τα νησιά της Ιταλίας Σαρδηνία και της Σικελία, κατέγραψε το χαμηλότερο ποσοστό εργαζομένων που εργάζονται με αυτό τον τρόπο (0,2%) σε όλες τις περιοχές της ΕΕ με διαθέσιμα δεδομένα. Ακολουθεί η Αττική στην Ελλάδα, η Κεντρική Ουγγαρία, η Μεγάλη Πεδιάδα και η Βόρεια Ουγγαρία (και 0,3%). Η Eurostat δεν διαθέτει στοιχεία για την Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες

Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE