Μεγάλη η προσμονή για τη ματσάρα του Τσιρείου

Μεγάλη η προσμονή για τη ματσάρα του Τσιρείου

Από τους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Coca Cola δημιουργήθηκαν κάποια δεδομένα.

Έχει γίνει ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ μετά το 3-0 με το οποίο κέρδισε την Ομόνοια και λογικά αυτό το σκορ δεν ανατρέπεται. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ μην λες ποτέ, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ντέρμπι «αιωνίων». Στις 17:00 την Τετάρτη θα αρχίσει ο επαναληπτικός και μια ώρα αργότερα η ματσάρα στο Τσίρειο όπου ΑΕΛ και ΑΕΚ θα λύσουν τις αγωνιστικές τους διαφορές μέσα σε ένα ενενηντάλεπτο και περισσότερο αν χρειαστεί με έπαθλο μια θέση στον τελικό.

Το 2-2 του πρώτου αγώνα δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στην ΑΕΛ με τα δύο εκτός έδρας γκολ που σημείωσε, όμως όλα είναι ρευστά και η προβλέπεται να γίνει μεγάλο ματς με ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE