Μεγάλη η προσμονή για τη ματσάρα του Τσιρείου

Μεγάλη η προσμονή για τη ματσάρα του Τσιρείου

Από τους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Coca Cola δημιουργήθηκαν κάποια δεδομένα.

Έχει γίνει ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ μετά το 3-0 με το οποίο κέρδισε την Ομόνοια και λογικά αυτό το σκορ δεν ανατρέπεται. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ μην λες ποτέ, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ντέρμπι «αιωνίων». Στις 17:00 την Τετάρτη θα αρχίσει ο επαναληπτικός και μια ώρα αργότερα η ματσάρα στο Τσίρειο όπου ΑΕΛ και ΑΕΚ θα λύσουν τις αγωνιστικές τους διαφορές μέσα σε ένα ενενηντάλεπτο και περισσότερο αν χρειαστεί με έπαθλο μια θέση στον τελικό.

Το 2-2 του πρώτου αγώνα δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στην ΑΕΛ με τα δύο εκτός έδρας γκολ που σημείωσε, όμως όλα είναι ρευστά και η προβλέπεται να γίνει μεγάλο ματς με ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE