ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία την κατάσταση - Να μάθουμε να ζούμε με τα νέα δεδομένα

ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία την κατάσταση - Να μάθουμε να ζούμε με τα νέα δεδομένα

Ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου ξεκαθάρισε οτι τα κρούσματα σε μαθητές μπορούν να μετρηθούν στα δάκτυλα των χεριών.

Επίσης τόνισε σε δηλώσεις στο τρίτο του ΡΙΚ ανέφερε οτι καθημερινά γίνονται γύρω στους 1000 δειγματοληπτικούς ελέγχους σε μαθητές.

Σχολίασε ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με ψυχραιμία και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα νέα δεδομένα.

Τέλος, μίλησε για τα πρωτόκολλά που αποκολουθούνται σε περιπτωση κορυσμάτων αλλά και στην πρόληψη και προστασία των μαθητών πριν την είσοδο τους στο σχολικό χώρο.

Να σημειωθεί οτι ο Υπουργός Παιδείας θα έχει μέσα στη μέρα επίσκεψη στο Δημοτικό και Γυμνάσιο Αρχαγγέλου, Λευκωσία, όπου θα πραγματοποιηθεί δειγματοληπτικός έλεγχος για  τον COVID-19.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE