Οι παραμέτροι που δεν κλείνουν την πόρτα για Ζαχίντ
01.01.1900 - 00:00
Ο Γκίας Ζαχίντ θεωρείται για πολλούς τελειωμένη ιστορία από τον Παναθηναϊκό, αφού το ποσό που θα αξιώσει ο ΑΠΟΕΛ (σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση) θα είναι πάνω από το «ταβάνι».
Υπάρχουν, βέβαια, και μερικές παράμετροι που δεν κλείνουν εντελώς την πόρτα στο «τριφύλλι», αρκεί να θέλει πραγματικά η διοίκηση να διεκδικήσει τον παίκτη.
Αυτό που γνωρίζει ήδη ο Ζαχίντ είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα υποστούν μείωση από 15% έως 20% κάτω στις ετήσιες απολαβές.
Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.