ΕΠ.ΠΑΦΟΥ: Φωτιά στη Χλώρακα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία

ΕΠ.ΠΑΦΟΥ: Φωτιά στη Χλώρακα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Πάφο λίγο πριν τις 12:00 το μεσηέρι (17/050, για την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε σε περιοχή της Χλώρακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν ένα όχημα του κεντρικού πυροσβεστικού σταθμού Πάφου και ένα του πυροσβεστικού σταθμού Πέγειας. 

Η φωτιά κατέκαψε δύο δεκάρια ξηρά χόρτα και σκύβαλα. Ελαφριές ζημιές προκλήθηκαν σε δύο δέντρα και στον εξωτερικό χώρο δύο υποστατικών.

Η φωτιά κατασβέστηκε προτού επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται προκειμένου να διαφανούν τα αίτια πρόκλησής της.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.