ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μόνο άτομα με ύποπτα συμπτώματα στο ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Μόνο άτομα με ύποπτα συμπτώματα στο ΓΝ Λεμεσού

Κανένας ασθενής που επιβεβαιωμένα έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό δεν νοσηλεύεται και την Κυριακή (17/5) στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, παρά μόνο 15 άτομα με ύποπτα συμπτώματα.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, από τις επτά το βράδυ του Σαββάτου (16/5) μέχρι τις επτά το πρωί την Κυριακή (17/5), εξετάστηκαν τέσσερις πολίτες στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού και έγιναν δυο εισαγωγές, ενώ ένα άτομο επισκέφθηκε για εξέταση τον Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, χωρίς να χρειαστεί να γίνει εισαγωγή.

Στον 5ο όροφο του νοσοκομείου νοσηλεύονται 15 άτομα με ύποπτα συμπτώματα COVID-19, ενώ δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής με κορωνοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.