Συμφώνησε με Ομάρ!

Συμφώνησε με Ομάρ!

«Λευκός καπνός» στις συζητήσεις των «ερυθρολεύκων» με τον Νορβηγό δεξιό μπακ. Το σίριαλ είχε τελικά ευτυχή κατάληξη για τους Πειραιώτες, καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, σύμφωνα με το “Sportime” κι ο Ομάρ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Το deal προβλέπει μέσο όρο απολαβές 750.000 ευρώ τον χρόνο και οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Πηγή: Sdna.gr

The post Συμφώνησε με Ομάρ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE