Προβάδισμα για το «παιδί-θαύμα» της Φέγενορντ

Προβάδισμα για το «παιδί-θαύμα» της Φέγενορντ

 

Ο Μπογκάρντε θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο κόσμο στην ηλικία του και η λίστα των ενδιαφερόμενων είναι αρκετά μεγάλη, αφού Τσέλσι, Άρσεναλ, Τότεναμ, Ντόρτμουντ, Σάλκε, Γιουβέντους και Μίλαν, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Η Φέγενορντ κρατάει… κλειστά χαρτιά για το ποιος είναι πιο κοντά στον 16χρονο αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τσέλσι έχει προβάδισμα για την απόκτηση του.

Ο Μπογκάρντε με την U-17 της Φέγενορντ σε 7 αγώνες είχε ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ αγωνίζεται και στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

The post Προβάδισμα για το «παιδί-θαύμα» της Φέγενορντ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE