Ενεργοποιείται η συμφωνία για Μοράτα

Ενεργοποιείται η συμφωνία για Μοράτα

H Τσέλσι δαπάνησε 57 εκ. λίρες για τον Άλβαρο Μοράτα που πήγε στην Αγγλία από την Ρεάλ με μεγάλες προσδοκίες. Αλλά τελικά θα επιστρέψει στην Ισπανία, στην Μαδρίτη αλλά για την Ατλέτικο.

 

Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης είχαν συμφωνήσει από πέρυσι για την μεταγραφή του Άλβαρο Μοράτα, η οποία θα επικυρωθεί και επίσης 1η Ιουλίου, με την ισπανική ομάδα να πληρώνει 48.5 εκ. λίρες και να κάνει δικό της τον έμπειρο επιθετικό.

Η ομάδα του Λονδίνου με τα χρήματα που θα πάρει θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τον Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: Sdna.gr

The post Ενεργοποιείται η συμφωνία για Μοράτα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE