Επιστρέφει το πρωινό του ΡΙΚ - Η ανάρτηση της Ελπίδας Ιακωβίδου και η ολοκλήρωση της σεζόν κανονικά

Επιστρέφει το πρωινό του ΡΙΚ - Η ανάρτηση της Ελπίδας Ιακωβίδου και η ολοκλήρωση της σεζόν κανονικά

Μετά απο μια προσωρινή διακοπή ενός μήνα και κάτι , το πρωινό του ΡΙΚ με παρουσιάστρια την Ελπίδα Ιακωβίδου επιστρέφει.

Το "Ομορφη μέρα κάθε μέρα" μετα απο λίγο καιρό απουσίας απο τα τηλεοπτικά λόγω πανδημίας κορωνοϊου, επιστρέφει να μας κρατήσει συντροφία.

Σύμφωνα με την Ελπίδα Ιακωβίδου και την ανάρτηση της στα social media, η επιστροφή θα γίνει την Δευτέρα 25/5 στις 9.30 το πρωί.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία με την λεζάντα |Τέτοια χαρά έχω που επιστρέφουμε στους τηλεοπτικούς σας δέκτες! Δευτέρα λοιπόν, 25/5 στις 9.30 έχουμε ραντεβουδάκι".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Όπλα είπα λέω 

Όπλα είπα λέω