Το ποδόσφαιρο του… κορωνοϊού: ΨΕΚΑΣΑΝ τις μπάλες στη Γερμανία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το ποδόσφαιρο του… κορωνοϊού: ΨΕΚΑΣΑΝ τις μπάλες στη Γερμανία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το ποδόσφαιρο την εποχή του κορωνοϊού…

Ποδόσφαιρο μετά… κορωνοϊού.

Η δράση επέστρεψε στη Γερμανία το μεσημέρι του Σαββάτου, έχοντας κάποιες «χτυπητές» διαφορές όπως αναμενόταν.

Για παράδειγμα, οι πανηγυρισμοί από απόσταση, οι αποστάσεις στους πάγκους ο χαιρετισμός με αγκώνες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αλλά και με τα πόδια ανάμεσα σε διαιτητές.

Αλλά και ο ψεκασμός στις μπάλες με αντισηπτικό. Όπως έγινε πριν την έναρξη των αναμετρήσεων σε Bundesliga και Bundsliga2, αλλά και στην ανάπαυλα.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Το ποδόσφαιρο του… κορωνοϊού: ΨΕΚΑΣΑΝ τις μπάλες στη Γερμανία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο Euronews: Η Κύπρος επιδιώκει ρόλο στη «διεθνή δύναμη σταθεροποίησης» στη Γάζα

ΠτΔ στο Euronews: Η Κύπρος επιδιώκει ρόλο στη «διεθνή δύναμη σταθεροποίησης» στη Γάζα

Στον ρόλο που επιδιώκει η Κύπρος στην προτεινόμενη «διεθνή δύναμη σταθεροποίησης» με αποστολή τον αφοπλισμό της Χαμάς και τη διατήρηση της σταθερότητας στη Γάζα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στο Euronews, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο σχέδιο έξι σημείων της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE