Πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Παπασταύρου με ΝΟΗΜΑ μετά την απόφαση της ΚΟΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Παπασταύρου με ΝΟΗΜΑ μετά την απόφαση της ΚΟΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, πόσταρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη φωτογραφία με το σήμα της Λευκωσιάτικης ομάδας και τον άσσο, μία ημέρα μετά την απόφαση της ΚΟΠ για οριστικό “λουκέτο” στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και στο κύπελλο.

Μία κίνηση με ξεκάθαρο νόημα από τον Κυπροαμερικανό επιχειρηματία, που κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα, να επαναφέρει την Ομόνοια σε πρωταγωνιστική πορεία και να ξαναδώσει στον κόσμο της ομάδας τη χαμένη του περηφάνια.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

The post Πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Παπασταύρου με ΝΟΗΜΑ μετά την απόφαση της ΚΟΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE