«Είμαστε πρωταθλητές και θα εκπροσωπήσουμε την Κύπρο στο Τσάμπιονς Λιγκ»

«Είμαστε πρωταθλητές και θα εκπροσωπήσουμε την Κύπρο στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα GolCaracol.com έκανε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Μίκαελ Ορτέγα, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του είναι πρωταθλήτρια και εξέφρασε την απόλυτη ικανοπίηση του που τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μία χρονιά με πολλές δυσκολίες. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, αλλά άξιζαν τον κόπο. Είμαστε πρωταθλητές και θα εκπροσωπήσουμε τη χώρα στην Ευρώπη. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που η Ομόνοια έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχουμε σχεδόν 45 ημέρες για διακοπές και θέλω να επιστρέψω στην Κολομβία. Έχω να δω την οικογένεια και τα παιδιά μου ένα χρόνο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μου αυτή την στιγμή.

Έχω μιλήσει με τον Χουάν Νταβίδ Βελέθ, ο οποίος είναι αρμόδιος για τους Κολομβιανούς που ζουν στο εξωτερικό και προγραμματίζει πτήσεις για ανθρωπιστικούς σκοπούς εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Έχω καταθέσει αίτημα και εκκρεμεί. Είμαι πολύ ευγνώμων σε αυτόν τον άνθρωπο και ελπίζω να καταστεί σύντομα εφικτό να επιστρέψω».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

The post «Είμαστε πρωταθλητές και θα εκπροσωπήσουμε την Κύπρο στο Τσάμπιονς Λιγκ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE