ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανοδος θερμοκρασίας και πυρκαγιές - Ανταπόκριση Πυροσβεστικής σε 45 κλήσεις

Ανοδος θερμοκρασίας και πυρκαγιές - Ανταπόκριση Πυροσβεστικής σε 45 κλήσεις

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 15ης Μαΐου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 16ης Μαΐου 2020 ανταποκρίθηκε σε 45 κλήσεις για βοήθεια, 34 πυρκαγιές, 7 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 13.30  την Παρασκευή (15/5) η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, αποκάλαμα και άγρια βλάστηση έκτασης 5 δεκαρίων περίπου στην περιοχή ανατολικά του νοσοκομείου Λεμεσού στα Πολεμίδια. Τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.18 και εργάστηκαν για την κατάσβεση της 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Λεμεσού και 1 από Τμήμα Δασών. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 13.56 η Πυροσβεστική βρέθηκε σε δράση σε πυρκαγιά σε σπαρτά έκτασης ½ δεκαρίου και σε ξηρά χόρτα, αποκάλαμα, άγρια βλάστηση, λάστιχα άρδευσης, σωρούς από κοπριά και αριθμό από κυπαρίσσια και ελαιόδεντρα έκτασης 1½ εκταρίου περίπου στην περιοχή «Κακορκάκα» της Γεροσκήπου. Τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.16 και εργάστηκαν για την κατάσβεση της 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Πάφου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 03.53 τα ξημερώματα Σαββάτου (16/5) η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε 500 περίπου μεγάλες μπάλες σανού μία γεννήτρια και ένα εργαλείο ποτίσματος στην Κλήρου Επαρχίας Λευκωσίας, οι οποίες βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο παρά το κτηνοτροφικό υποστατικό του ιδιοκτήτη. Ανταποκρίθηκαν 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς της Λευκωσίας. Για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς βρίσκεται ακόμα πυροσβεστικό όχημα στην σκηνή. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top