ΕΛΛΑΔΑ – Τραγωδία στο Λουτράκι: Εντοπίστηκαν τέσσερα θύματα σε σπήλαιο

ΕΛΛΑΔΑ – Τραγωδία στο Λουτράκι: Εντοπίστηκαν τέσσερα θύματα σε σπήλαιο

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/05) στο Λουτράκι, όταν τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν από την ΕΜΑΚ νεκρά μέσα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου, μιλώντας στο Open, ανέφερε πως όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι και τα τέσσερα θύματα είναι άνδρες.

Τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν μέσα στο σπήλαιο ενώ μαζί τους είχαν και μια γεννήτρια από τα καυσαέρια της οποίας πιθανότατα κατέληξαν.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο twitter στο σημείο επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με τα οχήματα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος υπογράμμισε πως η επιχείρηση της ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/05), ενώ η κλήση για τον εντοπισμό τους έγινε περίπου στη μία τα ξημερώματα.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια των θανάτων των τεσσάρων ανδρών.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE