Αυτοί που έλεγαν ΟΧΙ για να «ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΟΥΝ» το ΝΑΙ…

Αυτοί που έλεγαν ΟΧΙ για να «ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΟΥΝ» το ΝΑΙ…

Είναι γεγονός πως το αποτέλεσμα της συνεδρίας του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΠ είχε… «φωτογραφηθεί» από μέρες πριν.

Δηλαδή, διακοπή διοργανώσεων και αύξηση ομάδων για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της νέας σεζόν.

Μέσα από τις τοποθετήσεις των προέδρων των ομάδων, καθώς και αυτά που είχαν αναφέρει σε τηλεδιασκέψεις οι ίδιοι, είτε μεταξύ τους, είτε με την ΚΟΠ, φάνηκε ως προς ποιοι ψήφιζαν ΝΑΙ και ποιοι ΟΧΙ.

Τα γραπτά μένουν, για τα ρεπορτάζ και τις δηλώσεις αυτών, άρα μπορεί ο καθένας να παρατηρήσει το ποιος έλεγε ΟΧΙ για να… τσιμεντώσει το ΝΑΙ.

Σ.Ν.

 

The post Αυτοί που έλεγαν ΟΧΙ για να «ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΟΥΝ» το ΝΑΙ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE