Οικογενειακή τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Έσβησε στην άσφαλτο 68χρονος – Συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο γιος του

Οικογενειακή τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Έσβησε στην άσφαλτο 68χρονος – Συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο γιος του

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη το μεσημέρι της Παρασκευής 15/05, στην άσφαλτο όταν 68χρονός οδηγός σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με όχημα το οποίο οδηγούσε ο γιος του.

Σύμφωνα με Ελλαδικά ΜΜΕ, μετά τη σύγκρουση ο 68χρόνος τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος έφερε ελαφρά τραύματα.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι ο 68χρονος καθώς οδηγούσε ΙΧ τράκαρε με το επαγγελματικό φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε ο γιος του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος άνδρας για άγνωστη αιτία μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σχεδόν μετωπικά με το αυτοκίνητο που κινούνταν στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας.

Επιτόπου έσπευσε το ΕΚΑΒ και η τροχαία όπου το πρώτο, μετέφερε την σορό του ανδρός στο ΠΓΝA.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: protothema.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στη Ρώμη, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, τον CEO της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ που δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ, κ. Κλαούντιο Ντεσκάλτζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE