Κύπρος-Κορωνοιός: Επιστολή-καταγγελία ομάδων σε ΚΟΑ για προπονήσεις άλλης ακαδημίας

Κύπρος-Κορωνοιός: Επιστολή-καταγγελία ομάδων σε ΚΟΑ για προπονήσεις άλλης ακαδημίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themasports.com οι ομάδες ΑΕΛ, Αναγέννηση Γερμασόγειας και Φοίνιξ, έχουν αποστείλει ξεχωριστές επιστολές η κάθε μία, προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, όπου… καταγγέλουν τα αναπτυξιακά τμήματα της Ανόρθωσης πως πραγματοποιούν κανονικά προπονήσεις, αν και αυτό απαγορεύεται μέσω διατάγματος της Κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία εκ των ομάδων που έχουν αποστείλει επιστολή, επισημαίνει πως έχει και οπτικό υλικό (βίντεο) ομάδας της ακαδημίας της Ανόρθωσης να προπονείται σε ανοικτό γήπεδο. Η κίνηση αυτή των ομάδων, ΑΕΛ, Φοίνιξ και Αναγέννηση Γερμασόγειας, είναι για να θίξουν το ζήτημα ότι η ομάδα της Αμμοχώστου δεν τηρεί τους κανόνες fair play, αγνοώντας και το όλο διάταγμα.

Από όσο πληροφορηθήκαμε, οι επιστολές θα είναι στην ατζέντα της επόμενης συνεδρίας του διοικητικού συμβουλίου του ΚΟΑ, εντούτοις ο Οργανισμός δεν μπορεί να παρέμβει για περαιτέρω μέτρα και αποφάσεις.

The post Κύπρος-Κορωνοιός: Επιστολή-καταγγελία ομάδων σε ΚΟΑ για προπονήσεις άλλης ακαδημίας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE