ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαπατούσε αλλοδαπούς 38χρονη Αγγλοκύπρια – Τους εντόπιζε στο διαδίκτυο και αποσπούσε μεγάλα ποσά

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαπατούσε αλλοδαπούς 38χρονη Αγγλοκύπρια – Τους εντόπιζε στο διαδίκτυο και αποσπούσε μεγάλα ποσά

Εννέα περιπτώσεις απάτης σε βάρος αλλοδαπών -κυρίως αιτητών πολιτικού ασύλου- παραδέχθηκε Αγγλοκύπρια από την επαρχία Λάρνακας.

Η 38χρονη συνελήφθη από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της πόλης και παραδέχθηκε τα αδικήματα που διαπράχθηκαν από τις αρχές του 2020.

Όπως ανέφερε, τους έπειθε ότι θα ενοικίαζε διαμερίσματα στις περιοχές Ορόκλινης και Μενεού. Μέσω ψευδών παραστάσεων τους έπειθε κι εξασφάλιζε χιλιάδες ευρώ ως προκαταβολή ενοικίου.

Εντόπιζε τους... μετέπειτα εξαπατηθέντες από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες ιστοσελίδες.

Η 38χρονη αφέθηκε ελεύθερη και θα κατηγορηθεί γραπτώς όταν θα ολοκληρωθούν οι αστυνομικές ανακρίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE