ΚΥΠΡΟΣ: Εγκλωβίστηκε χειριστής γερανού - Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας

ΚΥΠΡΟΣ: Εγκλωβίστηκε χειριστής γερανού - Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας

Στον απεγκλωβισμό χειριστή γερανού προχώρησε η Πυρεσβεστική Υπηρεσία. Χθες Πέμπτη (15/5) ο οδηγός σφήνωσε το πόδι του μεταξύ του εμβόλου και της καρέκλας με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση επέμβαση Αστυνομίας και Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί.

Η ώρα 13.47 λήφθηκε κλήση για απεγκλωβισμό ατόμου ο οποίος ήταν χειριστής γερανοφόρου οχήματος στο Πράσινο σημείο Στροβόλου. Ανταποκρίθηκε μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως.

Το πόδι του τραυματία ήταν παγιδευμένο μεταξύ εμβόλου του γερανού και της καρέκλας χειριστή. Έγινε απεγκλωβισμός με την χρήση υδραυλικής διασωστικής εξάρτησης και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE