Υπ. Υγείας για 2η φάση ΓεΣΥ: Ασφυκτικά τα χρονικά περιθώρια, αλλά θα τα καταφέρουμε

Υπ. Υγείας για 2η φάση  ΓεΣΥ: Ασφυκτικά τα χρονικά περιθώρια, αλλά θα τα καταφέρουμε

Για την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει με την έναρξη της δεύτερης φάσης του ΓεΣΥ από την 1η Ιουνίου φέτος, ενημέρωσε την Επιτροπή Υγείας της Βουλής ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνει ότι «τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά, αλλά θα καταφέρουμε».

«Ενημέρωσα σήμερα σε τηλεδιάσκεψη την Επ. Υγείας της Βουλής στην παρουσία και του Προέδρου του@GESYCyprus για την απόφασή μας για έναρξη της 2ης φάσης του ΓεΣΥ την 1/6/2020», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Ιωάννου.

Προσθέτει ότι «προχωρούμε, παρά τα προβλήματα και καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού, με μικρές προσαρμογές για μια μεταβατική περίοδο».

Σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας «έχει συσσωρευτεί μεγάλος αριθμός προγραμματισμένων εγχειρήσεων που είχαν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού και ως εκ τούτου η ανάγκη έναρξης της 2ης φάσης του ΓεΣΥ είναι ακόμα πιο επιτακτική».

«Τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά, αλλά θα τα καταφέρουμε», σημειώνει.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE