ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑΤΑΡ: Θα συνεχίσουν την προσπάθεια για άνοιγμα του Βαρωσίου

ΤΑΤΑΡ: Θα συνεχίσουν την προσπάθεια για άνοιγμα του Βαρωσίου

Τα σχέδια της «κυβέρνησης» για το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων υφίστανται και θα συνεχίσουν τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, δήλωσε ο «πρωθυπουργός», Ερσίν Τατάρ κατά την επίσκεψή του χθες στον «δήμο» Αμμοχώστου μαζί με «βουλευτές» του κόμματός του.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο κ. Τατάρ είπε ότι οι πιο κακές μέρες της πανδημίας έχουν μείνει στο παρελθόν και πως έχουν επικεντρωθεί σε διάφορα προγράμματα οικονομικής ανάπτυξης του ψευδοκράτους. Η επίσκεψή του πρόσθεσε, εντάσσεται στο πλαίσιο της πορείας προς την ομαλοποίηση και συζήτησαν θέματα που αφορούν τον «δήμο» Αμμοχώστου, ο οποίος είναι σημαντικός στον τομέα του τουρισμού, όπως ανέφερε.
 
Στόχος της «κυβέρνησης» από εδώ και πέρα, συνέχισε, είναι η ανάπτυξη της Αμμοχώστου και η εξέλιξη του ψευδοκράτους.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top