ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έκαναν έλεγχο για περιοριστικά μέτρα και εντόπισαν αλλοδαπό που διαμένει παράνομα στην Κύπρο

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έκαναν έλεγχο για περιοριστικά μέτρα και εντόπισαν αλλοδαπό που διαμένει παράνομα στην Κύπρο

Στη σύλληψη αλλοδαπού προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (13/05) η Αστυνομία για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:15 το βράδυ, μέλη της Αστυνομίας που διενεργούσαν ελέγχους στο πλαίσιο της εφαρμογής των Υπουργικών διαταγμάτων για περιορισμό της κυκλοφορίας, εντόπισαν νεαρό να κινείται ύποπτα σε περιοχή στο Λιοπέτρι.

Ο νεαρός ανακόπηκε και ύστερα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι είναι από την Ινδία και πως διαμένει παράνομα στην Κύπρο με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στιούαρτ: Εμπόδιο για τη λύση ότι «οι δύο κοινότητες ζουν στα δικά τους δωμάτια αντήχησης»

Στιούαρτ: Εμπόδιο για τη λύση ότι «οι δύο κοινότητες ζουν στα δικά τους δωμάτια αντήχησης»

Ο απερχόμενος Ειδικός Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο και Επικεφαλής της Ειρηνευτικής Δύναμης, Κόλιν Στιούαρτ, εξέφρασε την άποψη πως το θεμελιώδες εμπόδιο στην επίλυση του Κυπριακού είναι το γεγονός ότι και οι δύο κοινότητες παραμένουν εγκλωβισμένες στα δικά τους αφηγήματα, καθώς, σύμφωνα με τον Καναδό διπλωμάτη που αφυπηρετεί από τις τάξεις των ΗΕ, κάθε πλευρά ερμηνεύει τα γεγονότα μέσα από το πρίσμα της δικής της ιστορικής θυματοποίησης, γεγονός που - κατά τον ίδιο - οδηγεί σε αδιαλλαξία και αποτρέπει την εξεύρεση κοινού εδάφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE